Preview Mode Links will not work in preview mode

SALGSPILOTERNES PODCAST

Dec 22, 2020

Spæn sikkerhedsbæltet - du kommer højt og flot ind i masser af konkrete værktøjer og indsigter i forhold til det nye salgsvirkelighed.

- Hvordan afholder man gode onlinemøder
- Købsledelse versus traditionel salg
- Kropssprog
- Kundekvalificering
- Det effektive tilbud
- og meget meget mere, end der er plads til...


Dec 22, 2020

Se webinaret - Gør "jeg hader at sælge" til "jeg elsker at hjælpe" - i anledning af SalgsPiloternes 10 års jubilæum i april 2020.

Hent alle slides via dropbox her.

Goddag frygt! Kan du genkende ovenstående? Du er på ingen måde alene. Vi møder gang på gang mennesker, hvor frygten for salg og at sælge vinder...


Oct 29, 2020

Du får tre konkrete værktøjer og bliver inspireret til, hvordan du træner god spørgeteknik og får en mere åben og produktiv samtale med dine kunder. Kernen i en god samtale med kunder er de spørgsmål, du stiller til kunden.

SalgsPiloterne har udviklet en metode til at hjælpe kunden til at få overblik over sin...


Jun 10, 2020

Jeg har arbejdet i faget salg hele mit arbejdsliv og har begået alle tænkelige (og et par totalt utænkelige) fejl undervejs.

Umiddelbart troede jeg, at succes i salg havde noget med produkt og pris at gøre, men her knap 30 år efter mit første job som sælger ved jeg bedre.

Sandheden om vejen til succes...


Jun 3, 2020

Hvorfor er det så besværligt at gøre noget nyt?! Siden 2006 har SalgsPiloternes Tony Evald Clausen studeret menneskelig adfærd og sågar taget en Master of Science i følelser, troværdighed og bedrag.
 
Her får du den korteste liste og den dybeste indsigt i de psykologiske stoppere og startere til ny adfærd.