Preview Mode Links will not work in preview mode

SALGSPILOTERNES PODCAST

Oct 11, 2018

Del 3/3 i serien "De mentale byggesten til succes i salg".
Salg er et fag, der skal tages lige så seriøst, som hvis du var ingeniør eller murer! Opdag, hvad SalgsPiloterne mener, en fagligt god sælger er, og fyld din salgs-værktøjskasse i podcasten “Salg er et fag!”.

- Del 1 i "De mentale byggesten til succes...


Sep 26, 2018

Del 2/3 i serien "De mentale byggesten til succes i salg". Alt for mange sælgere laver en lyststyret, diffus og intuitiv salgsindsats - og får resultater derefter: De DYGTIGSTE sælgere konverterer typisk kun 30% af deres tilbud til ordrer på nysalg - 70% er spildt. Men ved at have en systematisk og metodisk tilgang...


Sep 20, 2018

Hvorfor er relationsbaseret salg som metode noget vrøvl? Traditionelt har salgsuddannelse haft fokus på, at blot sælgere skaber gode relationer til kunderne, skaber de et salg. Det er både noget vrøvl og usandt. Lyt med og find ud af hvorfor!

 

Bloggen "Salgets effektive målepunkter"

Videoblog om de 5 spørgsmål


Sep 7, 2018

Del 1 i serien om de tre mentale byggesten til succes i salg: Hør hvorfor selvindsigt & selverkendelse fører til succes, om Paul McCartneys mindreværd og få konkrete værktøjer til din selverkendelse og indsigt.

 
Podcasten Et misforstået og misbrugt fag: 


Sep 5, 2018

Har dine kunder vænnet sig til, hvor godt de har det hos dig? Tager de for givet, at sådan er det alle steder? Lyt med og find ud af, hvad du kan gøre ved det, hvis dine kunder glemmer, hvor godt de har det hos dig!